Gratis rondje schaatsten

Gratis rondje schaatsten

Category : schaatsen

Aan alle leden van de IJsclub Wissenkerke

Zolang de ijsbaan op ‘t Bokkegat gesloten is mag iedereen, die lid is van de IJsclub Wissenkerke,

één keer gratis schaatsen op de ijsbaan in Bredaof op de mobiele ijsbaan in Middelburg, Goes of in Zierikzee..

Stuur een mailtje naar (viwaarden@zeelandnet), met als bijlage de gescande toegangskaart(en).

(Vergeet niet om het rekeningnummer en de namen van de leden met lidmaatschapsnummer te vermelden).

Tags:

Categorieën: