Gratis schaatsen

Category : activiteit , schaatsen

Aan alle leden van de IJsclub Wissenkerke

logo zeelandhoudtvanschaatsenZolang de ijsbaan op ‘t Bokkegat gesloten is mag iedereen, die lid is van de IJsclub Wissenkerke, een keer gratis schaatsen op de ijsbaan in Breda of bij Zeelandhoudtvanschaatsen op de mobiele ijsbaan in Middelburg, Goes of in Zierikzee !

Je toegangskaartje wordt vergoed. Stuur hiervoor een email naar de penningmeester met als bijlage (een kopie van) je toegangskaartjes en de namen van de leden die geschaatst hebben. Vergeet je rekeningnummer niet zodat wij het bedrag naar je kunnen overmaken.

Have fun!