Kunstschaatsen in de Machinefabriek.

Kom kunstschaatsen in de Machinefabriek.

schaatsen in VlissingenDinsdag 7, 14 en 21 oktober kunnen kunstschaatsers weer hun hart ophalen. Vita Event heeft weer een tijdelijke ijsvloer in Vlissingen gelegd.

Dit keer niet in de Plaatwerkerij maar een stukje verderop, in de Machinefabriek op het Schelde terrein.

Iedereen met kunstschaatsen is van harte welkom een beentje over te rijden of een walsje te komen maken.

Ken je iemand die hier van zal genieten? Bel mail of vertel hem of haar en kom met zoveel mogelijk!!!

Van 18.00 tot 22.00 uur.

Prijs: € 5,–

De koek en zopie is open 😉

De locatie is gewijzigd

Let op want vorig jaar was het in de Timmerfabriek op het  oude terrein van de Schelde. Nu echter in de Machinefabriek op het oude Scheldeterrein, op de Jan Weugkede, een eindje verder op.

Bekijk hier de locatie en routebeschrijving.

Zet je kunstschaatsen alvast klaar, tot dinsdagavond!