o.b.s. de Zuidvliet op het ijs.

o.b.s. de Zuidvliet op het ijs.

Schaatsen met de schoolklas.

Voor de kinderen van groep 4 tot en met 8 van basisschool “de Zuidvliet” uit Kortgene was het een bijzondere dag. Met maar liefst 70 kinderen en hun leraren kwamen ze op het Bokkegat schaatsen.

Voor sommige kinderen was schaatsen een eitje maar er waren ook kinderen die nog niet vaak de schaatsen hadden onder gebonden en het moeilijk vonden.  Een rondje Bokkegat bleek een hele uitdaging.

Voor sommige kinderen was er een kleine domper op de feest vreugde. Vanwege de inbraak van afgelopen nacht gingen de centjes om een versnapering te kopen onverrichterzake weer mee terug naar huis.

o.b.s. de Zuidvliet op het Bokkegat

Dank aan meester John Lohnstein voor de foto’s.