Rabo clubkas 2019

Rabo clubkas 2019

Categorie : schaatsen

Stem op IJsclub Wissenkerke

rabo clubkasHet is weer zover: de Rabobank clubkascampagne gaat weer beginnen. Tijdens de Clubkas Campagne verdeelt Rabobank Walcheren/Noord-Beveland maar liefst €165.000,- onder de verenigingen en stichtingen die klant en lid zijn. Niet de bank zelf, maar onze leden verdelen dit budget.

Bent u lid van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland?

Op 27 september ontvangen alle leden van Rabobank per mail een persoonlijke stemcode. Met deze stemcode kun je van 27 september tot en met 6 oktober 5 stemmen uitbrengen op je favoriete clubs. Er kunnen maximaal 2 stemmen worden uitgebracht op dezelfde club.

Breng twee stemmen uit op IJsclub Wissenkerke!

Ga naar www.rabobank.nl/wnbleden en stem op ons!!!!

Namens de IJsclub alvast bedankt.

Uitloggen op dit account