Rabo ClubKas Campagne 2016

Category : activiteit

Stem op IJsclub Wissenkerke

rabo clubkasHet is weer zover: de Rabobank clubkascampagne gaat weer beginnen. Rabobank Walcheren/Noord-Beveland stelt dit jaar € 120.000 beschikbaar.

Bent u lid van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland?Dan ontvangt u omstreeks 5 april een stemkaart met inloggegevens waarin staat hoe u uw stem kunt uitbrengen in de Rabobank Clubkas Campagne.

De stemperiode is van 6 april t/m 18 april. Breng twee stemmen uit op IJsclub Wissenkerke!

Ga naar www.rabobank.nl/wnbleden en stem op ons!!!!

Namens de IJsclub alvast bedankt.