Uitslag Rabo clubkas campagne 2016

Category : schaatsen

rabo clubkasOndanks dat er al jaren geen vorst en dus ook geen ijs meer is op het Bokkegat, denken nog veel mensen met het stemmen voor de clubkanscampagne van de Rabobank aan de IJsclub.

Dit jaar kregen we maar liefst 60 stemmen, wat een financieel voordeel voor de club opleverde van € 181,86.

We willen de stemmers die ons een warm hart toedragen heel hartelijk danken voor hun stem. Zodra het weer een strenge winter is kunnen we het goed gebruiken.