Wedstrijden o.b.s. de Vliete

Een race op het ijs.

Ondertussen arriveerden groep 7 en 8, ongeveer 40 kinderen, van de openbare basisschool “de Vliete” uit Wissenkerke met hun leerkrachten op het ijs.

Pionnen werden uitgezet en de kinderen streden samen met hun leerkrachten tijdens de onderlinge wedstrijden op de 100 m. en de 50m.

Eindelijk kunnen ook deze kinderen met z’n allen genieten op de schaats. Geen ijsvrij maar wel veel ijsplezier!

De foto’s zeggen genoeg!

de vliete op het bokkegat leerling van obs de vliete op het bokkegatwedstrijd van obs de vliete op het bokkegatobs de vliete bokkegat op de sleeleerling van obs de vliete op het bokkegat