Wat een geweldige dag!

  • 0

Wat een geweldige dag!

Categorie : schaatsen

Het is onder nul en de bossen houden de oostenwind tegen. Al vroeg in de ochtend wordt het Bokkegat klaargemaakt voor een gezellige dag met winterse schaatspret. Een heerlijk zonnetje erbij en deze dag kan niet meer stuk.

Coronaproof

Er zijn veel aanpassingen gedaan om deze dag coronaproof te laten verlopen. Al dagen zijn de voorbereidingen in volle gang. Stoelen staan 1,5m uit elkaar, eenrichtingsverkeer bij het aankomen en vertrekken. Door de muziek installatie kunnen we de schaatsers herinneren aan de 1,5meter, en tussendoor zorgt de muziek voor een heerlijk sfeertje. Gelletjes staan er en helaas tot ieders verdriet, is er geen koek en zopie.

Naast alle aanpassingen is ook de medewerking van de schaatsers belangrijk. Gelukkig snapt iedereen het belang ervan.

Prachtig ijs

De schaatspret is er niet minder om. Het ijs is super, spiegelglad. Hier en daar nog niet helemaal op de juiste dikte. Het weerbericht voorspelt dooi en dat zal snel een einde maken aan de schaatspret, daarom wordt de ijsbaan zo snel mogelijk geopend om zo lang mogelijk te kunnen genieten.

Genieten

En genoten wordt er!! Wat is het fijn om iedereen zo blij te zien. De muziek schalt door de luidsprekers. Het is duidelijk een opsteker in deze lastige tijd. Gelukkig doet iedereen doet zijn best om zoveel mogelijk afstand te houden.

Om 17.00 uur sluit de schaatsbaan, tot spijt van een aantal laatkomers. Maar het feest is nog niet voorbij.

Zondag nog een schaatsdag

Zondag beloofd weer een heerlijke dag, maar zal waarschijnlijk ook de laatste dag zijn. We gaan om 10,00 uur open zodat nog veel mensen nog even een dag kunnen genieten van dit heerlijke ouderwetse volksvermaak. Schaatsen op het ijs.

Als het ijs het toelaat is de baan open tot 17.00 uur.


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Het bokkegat is GESLOTEN!!

bokkegat gesloten

Oproep

Vrijwilligers gezocht om activiteiten op het ijs te organiseren. Alle hulp welkom!
Ook voor de komende jaren.

Lid aan- of afmelden

Ga direct naar de aanmeldingspagina

Direct lid aan- of afmelden

De laatste nieuwtjes

Buienradar

QR code ijsclub Wissenkerke

Scan met je smartphone en bekijk de site.

qr code

Archief