Ze zeggen dat ik gek ben…

Ze zeggen dat ik gek ben…

 

als ik zeg dat je van ijs níet aankomt!

ijsje op ijsclubwissenkerke
ijsje op ijsclubwissenkerke

Het is hartje zomer en Zeeland is gezellig druk. Gelukkig is het ook warm en de toeristen treffen het, ze kunnen naar het strand, koelen zich in het water en met ijs. Het klinkt als een heerlijke vakantie maar daar heb ík het niet over, er is ook ánder ijs.

Je zou de zomer niet als het uitgelezen moment kiezen om aan de combinatie ijs en schaatsen te denken maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en als webmaster van deze ijsclub ben ik maar liever op tijd klaar voor het komende schaatsseizoen.

Zodra de plassen weer dicht zijn gevroren sta ik liever op het ijs dan dat ik achter m’n laptopje zit.

Facebookgroup.

Vorig schaatsseizoen is deze nieuwe website erg goed bezocht door de vele schaatsliefhebbers uit heel Zeeland. Het is nu dus ook tijd voor een plaats op Facebook. Natuurlijk blijft ook de website actief en worden de nieuwtjes daar het eerst gepost. Daarnaast kunnen de schaatsliefhebbers op Facebook wat makkelijker met elkaar in contact komen en nieuwtjes uitwisselen.

Join the group

Ben je ook een beetje gek (op ijs) ga dan alvast naar  Facebook en join the group. Meld je aan als nieuw lid en nodig je schaats vrienden uit zodat we met z’n allen goed beslagen ten ijs op het “Bokkegat” komen als koning winter zich aandient.

IJs is gezond

O ja, van dit ijs kom je niet aan. Schaatsen is gezond, je beweegt, bent buiten en is sociaal. Bij een uurtje gewoon schaatsen verbruik je bij een gewicht van 75 kg als snel meer dan 500 kcal, bij hardrijden 1000 kcal en bij kunstschaatsen maar liefst 1050 kcal/u !!

Volgens mij ben ik toch niet zo gek als ze zeggen…. 😉

 


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Het bokkegat is GESLOTEN!!

bokkegat gesloten

Oproep

Vrijwilligers gezocht om activiteiten op het ijs te organiseren. Alle hulp welkom!
Ook voor de komende jaren.

Lid aan- of afmelden

Ga direct naar de aanmeldingspagina

Direct lid aan- of afmelden

De laatste nieuwtjes

Buienradar

QR code ijsclub Wissenkerke

Scan met je smartphone en bekijk de site.

qr code

Archief